Welkom bij de Grande Punto Club

bannerWelkom op de website van de GPC (Grande Punto Club).Sinds december 2005 zijn een groepje enthousiaste Fiat Grande Punto liefhebbers begonnen met deze website en al gauw bleken er nog een hoop meer enthousiastelingen rond te lopen in Nederland. Sinds februari 2007 zijn we daarom een officiƫle vereniging geworden.

De GPC is er niet alleen voor de Fiat Grande Punto, maar na de herintroductie van het merk Abarth is de Abarth Grande Punto ook in de club opgenomen. Sinds 2010 zijn daar de Punto Evo en later ook de Abarth Punto Evo en sinds kort de Punto 2012 bij gekomen. Door de toevoeging van deze modellen groeit de GPC nog iedere dag en we hopen dat dit in de toekomst ook zo blijft.

Momenteel hebben we een hoop mensen die de GPC een warm hart toe dragen en zijn daarom lid geworden van de vereniging, daarnaast telt het forum meer dan 4500 geregistreerde leden waarvan een overgroot deel zeer actief is. Naast alle Nederlandse leden telt de GPC ook een groot aantal leden uit Duitsland en Belgiƫ. Al deze mensen vormen samen de GPC als vereniging en we blijven natuurlijk allemaal liefhebbers van de door ons zo geliefde Fiat Grande Punto, Punto Evo en Punto 2012.

 

INFORMATIE
Wilt U meer informatie, of lid worden van de Grande Punto Club, neem dan contact op met een van de bestuursleden, of stuur een email naar info@grandepuntoclub.nl, stel daar uw vraag en we zullen u verder informeren.